happymaybe

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2014

Tankar krig 9:an

Av Linn - 25 augusti 2014 17:27

Hej(:

Som ni vet går jag nu i 9:an, alltså sista året på grundskolan. Vilket jag bara tycker ät tråkigt....

Varför det? Tjha, det är mycket...Jag menar det finns en speciell känsla att gå i grundskolan, ett speciell rolig känsla samtidigt som vi tycker att skolan är piss, så är den rolig. Vad skulle man göra utan skolan egentligen?? Självklart kommer det säkert bli roligt på gymnasiet också, den känslan kanske kommer tillbaka, ja. Men så känns det inte för mig just nu. Varför, beror nog rätt mycket på. 

•Jag har verkligen ingen idé om vad jag vill bli / jobba med i framtiden, alltså verkligen ingen idé vilken linje jag vill gå på gymnasiet, eller vilket gymnasium. Alla runt omkring mig vet. Vad ska jag välja? 

Sedan kommer allt bli mycket mer allvar känns det som, även detta året i 9:an. Jag önskade verkligen att man på något sätt kunde börja om allt, börja förskolan eller bara 6:an igen. Jag hade velat ta andra beslut, göra om samma sak, fast lite annorlunda. 

Men sådan här är jag, jag har svårt att släppa saker, svårt att se saker som jag inte längtar till till något posetivt, svårt att ändra min tankar. Helt enkelt svårt att gå vidare, samma som jag inte längtar till jag bli stor...Jag vill bli liten igen, leva om allt bra som hänt. Vill inte bryta denna "linjen". Men allt handlar om att jag inte vet vad som kommer hända, och då tror jag att de tär något dåligt som kommer hända, det okända tror jag är dåligt. Jag vet redan att jag är såhär, men det går inte att ändra. Jag är den jag är, just nu iaf. 


Längtar du inte till gymnasiet? Varför? Det finns många orsaker. Men här är några.

•Jag vet verkligen inte vilken linje jag ska välja eller vad jag vill jobba med i framtiden.

•Jag är faktiskt rädd för att tappa kontakten med mig kompisar. Detta är något jag funderat över mycket, ett område som jag har många frågor om, samtidigt som jag vet att det inte kommer hända. Inte jag iaf, jag kommer inte tappa kontakten, om inte dem gör det. Men det kommer inte hända, okej? Detta hör mycket kring området varför jag inte vill lämna grundskolan och så. Helt enkelt i 9 hela år har jag gått till skolan, med mina allra bästa kompisar nu dem 5 senaste åren ungefär. Vi har gjort varandra sällskap dit och tillbaka, varit med varandra nästan varje dag. Sedan började vi 6:an, mina allra 2 bästa vänner hamnade i samma klass, och jag i en annan. Det går inte att beskriva hur ledsen jag var. Allt berodde på att jag inte ville tappa kontakten med dem. Men det har funkat, väldigt bra! Vi har gått tillsammans så ofta vi kan och detsamma hem. Vi har ätit tillsammans så ofta vi kan och detsamma med raster. Det är det jag också menar med en speciell känsla under alla 9 åren i grundskolan. En gemsakp som man delar varje dag med sina bästa vänner. Vänner som man inte vill lämna, vänenr som jag iaf vill fortsätta gå i samma skola som. Men det är det som händer i gymnasiet nästa år. Man delas, man väljer det man vill göra i framtiden, alla vill ju såklart olika. Man väljer efter det. Man kanske inte kommer träffas varje dag, antagligen inte. Man kommer antagligen åka ensam till skolan, få passa massa buss-tider och mycket mycket mer som komemr hända. Kommer man få nya vänner i den skolan? Kommer man ha någon att vara med på rasterna eller lunchen, eller bara ha någon som man pratar och säger hej till? Det är allt det som skrämmer mig att jag inte längtar till gymasiumet. Oklarheten. Vad ska jag välja, allt sådant.


Vad kommer du sakna? Har redan gått igenom detta. Nu vet jag ju inte vad som kommer finnas i gymaniumet nästa år, utan sakerna jag säger nu kan ju vara säker som kommer finnas eller kommer till att finnas sedan, men somsagt jag vet inte, men detta är några saker om jag kommer sakna om dem inte finns.

•Den speciella känslan som finns varje dag i skolan, känslan som finns innanför skolans väggar, känslan som faktiskt gör skolan endå rolig när man inte ha läxor då heheh. Den känslan<3

•Glädjen, skratten med alla ens underbara vänner.

•Spänningen...

•Och mycket mer....svårt att komma på saker på beställning känner jag XD


Vad händer detta året i 9:an? MYCKET. Slutbetyg bland annat! Nu gäller allt kan man säga. Jag kommer jobba på i skolan som vanligt, jag ska vara koncentread på lektionerna och lyssna noga. Även läsa på noga inför prov och göra mina läxor som vanligt. FOKUSERA helt enkelt :) Det gäller att planera noga och skriva upp allt nu när jag både har skolan, 4 träningar i veckan + match och även såklart hinna vara med kompisarna och få tid till annat som att vila och bara slappa<3 Men samtidigt får man inte glömma det att det är sista året tillsammans med alla, innan man skiljs. Man får ta vara på många minnen som kommer till att skapas, och även skratta mycket, ha roligt! 

Jag ska försöka ta många foton, det tycker jag är ett underbart roligt minne som man kan glädjas åt när man vill:) 9:an är svår, men rolig.Övrigt: Efter att ha spontan skrivit detta inlägg är jag både nöjd och trött. Allt som jag skrivit är mina åsikter och så jag känner just nu. Jag har bestämt mig för några saker. Och det vikigaste för mig är att jag har roligt. SÅKLART. Inget jag gör (iaf det mesta) ska få vara tråkigt, utan man ska hela tiden tänka på hur man kan göra det bättre. I livet ska man ha roligt. 

Nu är detta väldigt fel ni vet YOLO. Men ärligt talat, strunt i YOLO som ett sådant ord. 


Jag menar man lever bara nu, ha roligt, vänd allt negativt till något annat, tänk det som nåot annat iaf, tänk på vd du kanske kommer få ut av det. 


(har säkert glömt något som jag tycker i detta inlägget men men)


BAMSE-Kram på er  

 

En riktigt go bild på en gla olivia i skolan;)) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linn - 30 oktober 2014 11:37


hej på er allihopa!  Efter 3 års tid på denna bloggen känner jag att det är dags för en nystart. Då kommer jag uppdatera mycket mer:)) Jag gillar heller inte denna designen som jag har på denna bloggen just nu! Den är så ful och det som förstör den...

Av Linn - 29 oktober 2014 11:52


hej på er♡♡  Onsdag idag & jag har inga planer:) Fortsätter med att pilla med den nya bloggen, kör på en ganska stilren design.    Jag kommer länka bloggen och så när den är klar & jag är redo att börja blogga där ist.  Än så läng...

Av Linn - 28 oktober 2014 23:22


Har under kvällen fixat med en ny blogg. Japp ni läste rätt! JAG MEDELAR SEDAN NÄR DEN ÄR KLAR<33   (varför är för att jag vill ha en nystart)   Godnatt på er!♡♡♡     ...

Av Linn - 28 oktober 2014 17:15

Filmade lite under stockholm som jag lovade<33 Här är videon:))    -Hoppas ni gillade den :D ...

+/-

Av Linn - 28 oktober 2014 15:33


Tänkte köra en sådan här +/- då det var ett tag sedan;))   + Det börjar närma sig December, och jag är super taggad! -Jag är super torr på mina läppar, de går typ sönder:0 +Det är höstlov och det är SÅÅÅ himla skönt! -SAKNAR SOMMAREN :( +...

Kommentera Gärnaツ

♥Sök i bloggen♥

                 Hejsan Allihopa!♡

   

Jag heter Linn och är en tjej på 14 vintrar som bor i Göteborgs trakten. På min fritid gillar jag att spela handboll och vara med kompisar! ♡

 

Min blogg är endast en liten pusselbit i mitt liv. Där ni därute får följa med i min vardag! 

 

Kram på er♡

♥Fråga mig♥

48 besvarade frågor

♥Omröstning♥

Vad behövs på mig blogg?:)
 Linn tipsar
 Uppdatera oftare
 Bild challenge
 Ny design
 Videos
 Åsikter

♥Instagram♥

På instagram heter jag,

@linnselusan,

Följer tillbaka! ♥

  

      

Blue Snowflake
Chrome Pointer

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se